zaterdag 23 juli 2011

Nog één week

Geschreven door: Céline

Met nog één week voor vertrek volgt hier nog een update over onze voorbereiding.
De eerste grote tas is inmiddels ingepakt met allerlei kampeerspullen. Saskia heeft namelijk bedacht te besparen op de ‘personal kit’s’ in de camper. Ze is samen met Izaak afgelopen week naar de caravanstalling gereden om onze kampeerspullen op te halen. Hiermee kunnen we $70 p.p. besparen! Borden, bestek en pannen, maar ook diverse etenswaren als hagelslag, chocopasta, saté marinade en saté-prikkers zitten allemaal in deze roltas. De tas is door Saskia al benoemd tot ‘de tas van Malle Pietje’ en weegt 22,8kg (hij mag 23kg wegen).

sam's town rv Ook hebben we de oude reservering voor 1 nacht op het Sam’s Town RV Park in Las Vegas geannuleerd en vervangen door een aantrekkelijke zomeraanbieding: 3 nachten voor $16 p.n. inclusief $50 aan waardebonnen te besteden in het Sam's Town hotel. Tijdens onze tweede nacht Las Vegas blijft de camper dus lekker op het RV park staan terwijl wij overnachten in het Flamingo Hotel.

Met het programma Tyre kun je routes in Google Maps maken om ze vervolgens in je TomTom te zetten. Hartstikke handig natuurlijk en we hebben gelijk een leuke route door Los Angeles gemaakt die we in onze stoere cabrio gaan rijden. Hopelijk werkt het en doet het niet moeilijk als je bijvoorbeeld één straat verkeerd rijdt! Ook hebben we beroemde restaurantketens in de TomTom gezet. Zo hoeven we niet meer te zoeken naar de dichtstbijzijnde McDonalds of Starbucks, maar kunnen we gewoon aan de TomTom vragen waar een McDonalds in de buurt is en zal hij ons er naartoe leiden!

Ja, het komt nu écht dichtbij. Volgende week rond deze tijd hangen we nu ergens boven Groenland!! Ik hoop dat de hittegolf in centraal en oost Amerika niet naar het westen trekt. Het is daar al warm genoeg vind ik met 25 graden in LA, 32 graden in Yosemite, 37 in de Grand Canyon en ruim 40 graden in Las Vegas!

5 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wens jullie heel veel plezier. Ga jullie met belangstelling volgen. Nog een week of 7 en dan mogen wij ook.
    groeten en een veilige reis
    Henny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. terwijl ik dit schrijf liggen jullie lekker te slapen tijdens jullie eerste nacht in de US. Ik hoorde dat jullie met een flinke vertraging zijn vertrokken; hopelijk ben je de lange vlucht goed doorgekomen. Je schreef dat je daar erg tegenop zag. Al met al een lange reisdag. Een heel fijne vakantie: ik zal je berichten dagelijks blijven volgen. Groeten van ons alle4.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Bakkertjes, veel plezier op jullie wereldreis! Zo te zien op foto heeft I. op luchthaven Dusseldorf voor de hele trip al genoeg brood gegeten :-) Hiltonhut ziet er puik uit, have fun!

    BeantwoordenVerwijderen